Fredag

Fredag och jag är ledig hela helgen. Ska bli underbart gött. Något finns det alltid att göra.

Från det ena till det andra. Känner att jag skriver här, jag är så glad att jag har min Man J, mamma och lillasyster. Ni är mina stöttespelare. Och den enda föräldern. När den andra föräldern sviker och väljer sida och tar bort en på sociala medier då vet man hur den tänker. Men jag känner som så att sanningen svider och det ska det göra för honom, för allt som jag har sagt är sanningen. Nog om det.

Önskar er alla en trevlig Fredag.Maria

Publicerat av

Är undersköterska. Jobbar natt på äldreboende. Bor med min man i Värmland. Har även 2 katter. Gillar inredning. Loppis, Auktion. Är ett riktig kaffefreak. Gillar Hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s