1 April

1 April och Ny månad.😁 Precis så är det. Något skämt har det inte blivit idag och ingen har lurat mig. Men jag fick se ett skämt under helgen på sociala medier. 😳 Lurad, förbannad, orättvist och ledsen det är bara för namnet det vill jag lova. Men jag vet nån gång kommer jag att få känna glädje också och blir det inte så, då får man göra det bästa som går. ❤❤🙏🙏. Idag kör vi ett natt pass sen ledig resten av veckan. 🤗👍👏 Trevlig Lill lördag. 🤗🌷💕


Maria.

Publicerat av

Är undersköterska. Jobbar natt på äldreboende. Bor med min man i Värmland. Har även 2 katter. Gillar inredning. Loppis, Auktion. Är ett riktig kaffefreak. Gillar Hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s